Daca reusim sa strangem cel pution 5 mii de like-uri adevarate de la cititorii nostri pe FaceBook vom trimite o petitie la Pro TV si Acasa TV ca sa ne dea iar serialul nostru preferat toata saptamana, de luni si pana duminica inclusiv. Suntem 589, deci ne trebuie de 10 ori mai multi, adica fiecare sa aduca – invite cate 10 prieteni cel putin! O fi greu sau nu, nu stiu – dar stiu ca de noi depinde sa ne recapatam serialul Tanar si Nelinistit in toata saptamana.

Tanar si Nelinistit de luni pana duminica

De saptamana trecuta dupa ce ne-au lasat fara serialul Puterea Destinului in weekend, iata ca Media Pro a reusit sa ne fure si singurul serial mai bun din weekend, Tanar si Nelinistit. Vrem sa ne stragem cel putin 5.000 de fani ai serialului si sa le cerem sa-l repuna asa cum era! Da mai departe, distribuie pe pagina ta, in asa fel incat in scurt timp sa ajungem in situatia de cere redifizarea serialului Tanar si Nelinistit in weekend!

Lumea este debusolata, cauta raspunsuri la intrebari si cei de la Pro TV si Acasa Tv ne dau doar telenovele spaniole, cand noi – fanii serialului Tanar si Nelinistit – meritam sa vedem si episoadele din weekend. In curand abia ajungem la episodul 5000 din Tanar si Nelinistit, dar pana la 10.000 cat mai este? Sa apucam sa-l vedem in viata asta!

Voteaza si distribuie pagina noastra de FaceBook! Vom reusi sa fim oare macar 5.000 de fani ai serialului?

Tanar si Nelinistit in 2015

Tanar si Nelinistit in 2015