Vocea Romaniei sezonul 2 a debutat deja de cateva saptamani, si desi avem deja un blog dedicat acestor evenimente, nu am putut refuza cititorii si am facut si aici o pagina, special pentru acest sezon. Pentru sustinatorii concurentilor, in asa fel incat  la finala, sa putem vota online, direct aici pe site. Sper sa va placa pagina, mai ales ca pe blog erati mereu conectati si scriati sute de mesaje!

Julie Mayaya i-a lasat pe toti cu gura cascata, o romanca care se trage din Congo, cu o voce minunata, a reusit sa intoarca toate cele patru scaune, dar fericitul castigator in postura de antrenor a fost Horia Brenciu, care a facut tot ce a putut (in maniera caracteristica) sa rapeasca concurenta din mianile concurentei.

Monica Odagiu a venit ca o sora cuminte, dupa ce anul trecut sora ei Ana Odagiu a concurat la Vocea Romaniei, in echipa Loredanei. Ea a reusit sa intoarca doua scaune, deci a trebuit sa aleaga, iar ea l-a ales pe Marius Moga.

Robert Carlet a reusit si el sa intoarca toate cele patru scaune, vocea sa fiind mai mult decat superba. Sa incerci sa canti ca Michael Jackson este intr-adevar o provocare, iar daca dinnou Marius Moga a pus mana pe un interpret valoros, este doar meritul sau si ghinionul concurentilor sai de pe scaunul de antrenor.

Daca ati urmarit si Romanii au talent anul trecut, atunci Silviu Pasca nu va este total necunoascut. Smiley si Loredana s-au luptat pentru el, insa asa cum era de asteptat dupa tipul melodiei alese, desi ar fi fost credibil sa cedeze la frumusetea si talentul Loredanei, el l-a ales pe Smiley.

Vrei mai multe despre Vocea Romaniei sezonul 2 atunci scrie si vei primi din ce in ce mai mult, in avalansa – cu cat vom fi mai multi, cu atat vom avea informatii inedite din culise pe care nici la TV nu le vei vedea.

Voteaza online! Pentru ficare din cei 8 semifinalisti aveti un comentariu mai jos, un deget in sus inseamna un vot pentru concurentul ales de tine! Incepeti sa votati! Succes celor 8 semifinalisti!