Cu totii stim cate ceva despre serialul Tanar si Nelinistit, insa nu multi stiu ca macar jumatate din intamplarile din serial sunt inspirate din viata actorilor care joaca in serial. De exemplu coma in care a cazut Victoria Newman este de fapt consecinta faptului ca in viarta reala ea era tot gravida, si pe perioada in care aceasta nu a putut juca, a fost “bagata in coma”, insa stati linistiti, asa cum va anuntasem pe site-ul vechi, scapa ata ea cat si copilul ei.

Victoria Newmansi JT

Copilul este fiul lui J.T. desi Brad ar fi vrut sa fie copilul sau. Oricum, am apreciat mereu lupta americanilor pentru copii, nu ca la noi, aruncati in strada chiar si cand esti 100% sigur ca este bebelusul tau.

Ca actor Victoria Newman a fost iterpretata de trei actrite diferite, Heather Tom din 1991, Sarah Aldrich in 1997 si Amelia Heinle din 2005 pana in prezent.

Parca nu am uitat s ava spun ca relatia cu JT ( Jeffrey Todd “J.T.” Hellstrom) se va sfarsi ca de obicei prin divort, insa cine credeti ca urmeaza? Nimeni altul decat Billy. Da, de ce va mirati as ade tare? Datorita diferentei de varsta? Nimic nu poate sta in calea fericirii fetitei adorate a lui Victor Newman, nici macar micutul Reed Hellstrom, fiul lui JT si al Victoriei.

Bine inteles ca nici JT nu se lasa mai prejos si se recasatoreste cu Mackenzie Hellstrom (nascuta Browning, fosta Abbott). Nu-i asa ca suna interesant? Si cand te gandesti ca initial credeai ca e o fetita cuminte, cu mult ghinion, iata ca femeile din TanarsiNelinistit se muta de la un personaj la altul, de parca nu ar mai exista baieti in Genoa City. De fapt ce sa te miri daca sunt doar trei firme mai mari, un restaurant, o cafenea si un bar. In schimb au universitate.

Bradley “Brad” Carlton, fostul sot iubitor al Victoriei va ramane holtei, dupa ce a fost casatorit pe rand cu Lisa Mansfield,Traci Abbott ,Cassandra Rawlins ,Ashley Abbott si Victoria Newman. Ai zice ca asa si merita sa pateasca, ce e drept sa vedem ce se va intampla dupa 2012 (anul filmarii), nimic nu est eexclus in acest serial.