Multi il cunosc pe Victor Yila doar din serialul Baronii sau din scenetele Grupului Voua, insa putini stiu ca de fapt el este absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, dar si lector universitar la aceiasi universitate. La Grupul Voua a aderat in anul 2002, fiind cum spune chiar el, pata de culoare a acestui grup fenomenal de umor.

Victor Yilia

Un baiat de ciocolata” este si melodia interpretata de Victor Yila, dar este si adevarul gol golut despre multivalentulnostru personaj. Deasemenea alaturi de Grupul Voua a participat la lansarea cartii ” Tara lui Papura Voua“, o carte ce cuprinde glumele vizionate la National TV pana in 2004 sub acelasi generic.

Pentru cei ce nu stiu, Vicror Yila a jucat si in filme : Evadarea in 1992, Moartea prin procura in 1994, Punctul Zero in regia lui Sergiu Nicolaescu si alte cateva filme, pe car ele puteti descoperi pe site-ul sau.

Acest talent inascut mai are si alte talente, de exemplu canta. Cand mai are timp, nu stim, pentru ca o alta activitate importanta pentru el este actoria, fiind actor la Teatrul de Comedie din Bucuresti.

In 2005 a prezentat la TVR impreuna cu Marina Almasan si Matei stanculescu, emisiunea “Oala sub presiune”, iar daca toate astea nu erau de ajuns, atunci aflati ca joaca si fotbal in echipa oficiala a actorilor.

Nu stim daca o sa aveti noroculsa va raspunda, ina ii puteti scrie pe adresa de email victor@victoryilia.ro si sa sperati la un raspuns!