Daca esti un fan al serialului Tanar si Nelinistit, probabil ca esti curios sa stii ce se va intampla in continuare cu Victor Newman. Ei bine, foarte curand Victor va intra la puscarie, pentru acuzatia de omor, insa criminalul este asa cum v-am spus pe site-ul oficial, David Chow.

Victor Newman - Tanar si Nelinistit

Despre fata sa Victoria deja stiti ca isi va reveni curand (a fost pusa in coma deoarece actrita era lauza, si nu a putit juca o perioada in film), iar nepotelul Reed va supravietui cu bine. Lupta cu Jack Abott contiuna si evident Victor Newman va iesi victorios. Insa nu asa de usor cum am dori noi.

Personajul intrepretat de  Eric Braeden va trece prin multe, prin inca cateva casatorii, dintre care una cu o prietena buna a Vicoriei, nu cred sa mai mire pe nimeni acum cand se casatoreste un personaj cu cine nu te astepti. Va urma Sabrina si se va finaliza cu nimeni alta decat Sharon, fosta nora. Daca bancul din romanul lui Sven Hassel, cand Micutul a ajuns propriul sau bunic parea greu de inteles, ganditi-va acum care este de fapt rolul lui Victor si al nepoteilor sai. Le este si bunic si tatic.

Eillen Davidson, interpreta lui Ashley si fosta sotie a lui Victor a participat anul acesta la Toyota Grand Prix care a avut loc la Long Beach. Am ramas dator cu povestea propriului bunic. Iata pe scurt varianata.

Daca fiica sotiei se casatoreste cu tatal tau, tu devii propriul tau bunic. Cum? Prin alianta. Tatal tau este si ginerele tau. Iar daca reusesti sa faci un bebe cu sotia, lantul se inchide. Copilul tau este frate cu sotia tatalui tau. Deci cumnati. Pe de alta parte, baiatul tau, fiind frate cu soacra ta, ti-a devenit unchi. Si daca tatal tau are un copil cu actuala sotie, e si fratele tau, dar si nepotul tau. Ai prins logica?