Am dezvaluit deja cateva secrete din serialul Tanar si Nelinistit, asa ca e cazul sa facem putina lumina, caci probabil va intrebati ce e cu povestea asta legata de Jill si Katherine Chancellor, cum de nu este mama ambitioasei sefe de la Chancellor Industries. Deci asa cum am spus deja, pe fondul neincrederi lui Jil ca mama sa traieste se fac niste teste ADN, care dovedesc pana la urma ca Jill nu este fata Katherinei Chancellor, dar este mama biologica a lui Brock.

Intre altele, atat firmele lui Victor Newman cat si ale lui Katherine Chancellor sunt furate de cateva ori de personaje despre care nu va spunem inca nimic, Victor este declarat pentru a nu se stie cata oara mort, iar Devon capata o importanta mai mare in serial.

Interesant nu este asa? Mai ales ca acum stiti ca Victor Newman se va casatori cu Sharon, devenind si tata dar si bunic pentru copilul fiului sau! Astfel Nick este in acelasi timp tatal lui Noah dar si fratele sau! Nu vi se pare interesant? Sau mai interesant este ca Victor va detine firma lasata mostenire de Katherine Chancellor prin testament, in schimb va fi cat pe ce sa o piarda pe a sa.

Si ca sa va punem in garda, asteptati sa vedeti cum va incerca cum Sharon se va zbate sa ia compania lui Victor. Fiti atenti si urmariti serialul Tanar si Nelinistit.

Katherine Chancellor - cea mai longeviva actrita din Tanar si Nelinstit