Serviciul roman de comedie sau SRC cum se numeste el prescurtat, are 20 de agenti, unde evident agentul numarul 1 este Toni Grecu. O sa sarim pana la agentul 007 de la SRC, doar ca sa putem face legatura cu seria de filme Agentul 007, mai cunoascuta pe plan international decat SRC-ul nostru. Deci locul 7 este ocupat de James Bond, personaj fictiv si irelevant. Agentul 002 este nimeni alta decat JoJo, cea care poate fi o babuta nebuna sau o blonda platinata de la “Bambui”.

Aniela Petreanu este un agent sub acoperire, o acopera de fapt pe Oana Zavoranu, ceea ce era de asteptat, neacoperita oala stiti ce face! Am zis oala sau trebuia de fapt Oana? In fine, trecem la Monica Anghel, interpretata de Mioara – sau invers, mereu le incurc. Valentin Darie este de fapt seful SRC, desi Toni Grecu se pretinde a fi Directorul SRC, ei bine, Valentin Darie este chiar sosia lui Traian Basesacu, care stim cu totii este seful sefilor!

Andreea Doinea este agenta 000, adica trei de zero – desi eu stiam ca formezi doar doi de zero, cand nu poti tasta + pentru international, dar in fine, numele ei de cod este: Pectorala! Cum vine asta, numai un SRC-ist poate explica.

Nu vreau sa-l uit pe 1Q Sapro – car emai mult canta decat joaca, de aia a si primit numarul 0016, cu numele de cod Unchiu’ – azi am vazut la un Super Market anunt oficial – “Nu merge automatu’ – cardu”, deci e de inteles si cu el cum stau treburile.

Pe Survivor nici nu voiam sa-l amintesc, ce cauta Mihai Bobonete la TV, numai parinti lui stie! Sau stie si el, dar nu ne spune adevarul! Hai ca azi e miercuri, sper ca nu ati ratat episodul!

SRC 2014

Noua echipa Serviciul Roman de Comedie - in fiecare Miercuri la PRO TV