Serialul realizat de Media PRO este unul destul de contoversat, astfel revenirea lui Florin Calinescu in rolul principal din serialul Tanti Florica este un pariu cu spectatorii. Daca majoritatea vor vota ca sunt incantati de serial, creatorul show-ului Chestiunea zilei, va spune ca a reusit sa treaca de o perioada mai nefasta din cariera sa de “om de comedie”.

Bodan Talasman - Viorel

Serialul Tanti Florica prezinta evenimente zilnice din familia doamnei Florica, o mamica cam “sarita de pe fix”, cu o droaie de copii, de aceiasi natura. Nu est eo inventie romaneasca acest serial, ci est eo repunere in scena a show-ului de succes din Marea Britanie, Mrs. Brown’s Boys.

Cel mai contriversat baiat a Floricai, este fara indoiala  Bogdan Talasman, pe numele sau real Bogdan Alexandru Talasman, nascut in Bucuresti, actor indragit (sau nu) inca din serialul Baieti buni, unde a jucat tot alaturi de Florin Calinescu.

In serialul nostru, este un gay, care trece prin diverse faze ale dragoastei, iar Tanti Florica, desi nu poate intelege o asfel de iubire, ca o mama iubitoare, isi iubeste deopotriva toti copii, incercand sa le faca voata mai usoara, fara a incerca sa ii judece dupa aparente.

Nu putem incheia scurta descrire fara sa-l amintim pe actorul Rudy Rosenfeld, in rolul mai putin spectaculos de “tataie”.

Ţuţu este mezinul familiei, proaspat casatorit si care pare cel mai normal dintre copii lui Tantri Florica, iar Vasile, fiul cel mare este interpretat de de Radu Zetu, . [ ..va urma..]