Daca ati urmarit pana acum tot ce s-a scris despre episoadele din serialul Tanar si Nelinistit deja stiti ca Adam Newman a furat copilul lui Sharon, dar ce nu stiti este ca va fi din nou in puscarie pentru ceea ce a facut. Iar puscarie mai fac si altii, parca ai zice ca s-a desfiintat statul acasa, iar lumea sta putin la aracoare apoi o ia de la capat. Dar cred ca acum sunteti nerabdatori sa aflati ce va pati Daniel Romalott si cum va scapa el de invinirea de crima.

In primul rand va anunt ca se va desparti de Amber si se va casatori cu Daisy Carter, o sa faceti cunoastinta cu ea in curand. intre timp intra si el la puscarie si culmea este salvat de un DVD trimis chiar de Deacon cui altcuiva decat lui Heather Stevens. Iata de ci ca dup aputina racoare, Daniel devine liber, are o aventura cu tanara si frumoasa Abby Newman.

Lucrurile se mai complica putin, se tot schimba partenerii intre personaje, Sharon este curand declarata moarta ca sa reapara apoi vie si sa se casatoreasca pe rand cu Adam Newman si Victor Newman, tata si fiu. Sincer sa fiu am impresia ca asa ceva este de domneniul psihiatriei, cum sa fii casatorita cu  Nick, apoi cu tatal vitreg al lui Nick, apoi cu fratele de sange si apoi chiar cu tatal primului tau sot? Cum se anuleaza casatoriile nu stiu, dar cert este ca ambele casatorii cu Victir Newman vor fi anulate!

Fii aproape de noi pe FaceBook, noi dezvaluiri in curand!

Sharon_Case

Tanar si Nelinistit – ultimile dezvaluiri