Asa cum stiti, serialul Tanar si Nelinistit s-a turnat si inca se toarna in continuare, iar acum in Romania sunt difuzate episoadele filmate in 2008. Astfel Sabrina Costelana Newman – noua sotie a lui Victor Newman din serialul Tanar si Nelinistit va apare din februarie si pana in August.

Sabrina Costelana Newman

Frumoasa si tanara sotie a lui Victor va deceda intr-un accident de masina, astfel miliardarul de la Newman Enterprises va fi iarasi singur. Casatoria lui Victor cu prietena ei o va devasta si pe Victoria, care dezamagita de aventura tataului ei rupe prietenia cu cea mai buna prietena a ei.

Victor ati vazut deja a reusit sa-l enerveze iar pe fiul sau Nick, atunci cand a gresit si a spus surorii sale ca el este detinatorul ipotecii pentru noul sediu al firmei fiului sau.

Astfel serialul Tanar si Nelinisitit reuseste sa mentina cearta dintre membrii familiei Newman la cotele obisnuite.

Ca sa fie si mai palpitat, Sabrina ramane insarcinata, asfel nu numai Lily Winters este gravida, ci iata ca si noua eroina reuseste sa-i mai conceapa lui Victor inca un bebe. Si iata asa, apare in serial si mama Sabrinei, Zara Costelana.

Ca sa se complice si mai mult situatia Sabrina va lucra si pentru Restless Style, noua firma in care sunt impicati Jack Abbott, Nicholas Newman, Sharon Newman Abbott si Phyllis Newman.

In moartea Sabrinei va fi implicat si  David Chow, deci fiti cu ochii pe serial, pentru a vedea cat de incurcate pot fi ideile unui scenograf sau a unui regizor de la serialul Tanar si Nelinistit.