Sper ca fanii serialului Tanar si Nelinistit isi mai aduc aminte de Olivia, doctorita care se ocupa de toate belelele medicale din Genoa City, matusa lui Lily si fosta cumnata a lui Neil. Sa vedem ce se va intampla cu personalul ei, s-a ingrasat putin, iar intriga din serialul Tanar si Nelinistit a devenit atat de imprevizibila, incat cu siguranta vreti sa stiti ce va urma.

Olivia-Tanar si Nelinistit

Poate sunteti curiosi ce va pati Gloria Abbott Bardwell, sau daca fiul ei ratacitor si cam confuz, va fi prins pentru ca si-a batut joc de Katherine Chancellor, impreuna cu mama sa cea veninoasa si fara stirea fartelui sau mai mare, avocatul faimos dinserialul Tanar si Nelinstit.

Am fi fericiti daca ne-ati posta cateva poze cu Olivia, pe facebook pentru ca noi sincer nu am gasit o poza suficient de buna, si ne cerem scuze.

Probabil ca nu te asteptai nici de la Billy sa fie atat de lipsit de inima, iar despre Victor nu ai de unde sa stii ce va mai suporta din partea lui Jack si a fiului sau Adam.

Ei bine, in privinta lui Adam, asa cum am scris pe pagina dedicata special pentru el, va sfarsi prost de tot, isi va pierde si el vederea, asa cum a patit si mama sa, iar Jack Abbott va trece prin experiente care ii vor schimba puti perspectiva asupra vietii.

Cu cat veti comenta mai mult pe facebook, pe pagina noastra e-Cinema, cu cat veti fi mai activi si mai interesati de subiectul Tanar si Nelinistit, cu atat si noi vom fi mai expliciti cu date legate de actori, persoanaje si serial.

Va reamintim ca scopul acestui site este acela de a uni si aduce impreuna pe iubitorii serialului Tanar si Nelinistit, de a desconspira cat de cat actiunea viitoare, pentru a forma o comunitate cat mai diversa pe categoria de seriale online.