Probabil ca va intrebati ce se va intampla cu Jana in episoadele din Tanar si Nelinistit in 2015, iar eu va zic ca ar fi bine sa va ganditi si la Lauren – sotia lui Michael Baldwin. Iar ca sa va fie clar, cele doua sunt rapite de  Daisy Carter, Ryder Callahan si Sarah Smythe – despre ea cred ca inca nu stiti nimic. Ca sa nu va tinem cu nervii intinsi, eu bine doamna Sarah Smythe este sora celei de care Lauren se temea cel mai mult, Sheila Carter. Probabil ca ati remarcat deja obsesia regizorilor si scenaristilor de la Tanar si Nelinistit de a avea personaje duble, cu aceiasi infatisare. Este si cazul acesta, cand de fapt Lauren este si Sarah Smythe.

Partea rea este ca sotia lui Kevin va fi operat asi isi va pierde defintiv emotiile, iar depsre asta o sa discutam alta data. In schimb Kevin o sa-l lase pe Ryder sa scape, pentru ca a fost singurul care s-a purtat frumos cu sotia sa. Ca sa nu mai fie chiar asa de trist, Gloria – mamica lui Kevin isi deschide un bar de noapte unde-si angajeaza baiatul. Cum barul era si al nelipsitei Chloe – mai apare o mica romanta la mijloc.

Daisy va fi pana la urma arestata, Chole va rabda pana va mai trece un an ca sa se sarute cu Kevin, deci aveti de asteptat, mai sunt 12 luni de filmari pana se va schimba ceva dramatic in viata protagonistilor. Vom reveni cu amanunte.

Katherine Chancellor si Patrick Murphy

Katherine Chancellor lupta pentru firma sa cu propriul fiu