Am vazut ca deja abia asteptati sa aflati noutatile din serialul vostru preferat, Tanar si Nelinistit, acum ca Victor Newman a revenit afaceristul dur, Gloria Abbott e la inchisoare si gasca de nebuni tocmai a furat bonul cu care Katherine Chancellor si-a amanetat inelul. Dar cred ca cel mai mult vreti sa aflati ce va mai fi cu Ashley Abbott, actuala sotie a lui Victor Newman. Ei bine, ea se va casatori cu adevaratul fiu al lui Katherine Chancellor, Tucker McCall – pe care inca nu ati avut ocazia sa-l cunoasteti.

Revenind la Phyllis Summers Newman si Nick Newman, divorteaza in mod evident, mai ales ca dragostea dintre Nick si Sharon se va consuma la cabana. Insa asta nu este finalul, se vor recasatori, Phyllis va ramane insarcinata cu el, si uite cum se reinoada fosta iubire, chiar daca copilul nu se va naste, fiind o sarcina pierduta. Dar ca sa fie si mai frumos, o sa-l cunaosteti pe Ronan, cel cu care blondina va petrece o noapte de neuitat in pat, evident casnica sa se va destrama si va ramane iarasi singurica.

Despre Billy Abbott parca v-am mai spus ca se va casatori cu Chloe Mitchell Fisher [ v-ati mitar de numele din coada, ei bine e adevarat, va fi si sotia lui Kevin, dar despre asta mai discutam], iar apoi va opta pentru Victoria Newman – mereu am stat si m-am intrebat ce o fi in capul scenaristului de o tot matita pe fata lui Victor cu toti pustanii din serial.

V-am trezit intersul? Nu uitati sa dati un like paginii de facebook si sa tineti aproape! Cu vat discutati pe FaceBook mai mult, cu atat veti primi mai multe raspunsuri!

Billy Abbott

Billy Abbott