Un nou personaj din serialul Tanar si Nelinistit atrage atentia cititorilor nostrii, frumosul Deacon Sharpe, care a inceput deja sa aiba un rol din ce in ce mai importat in serialul difuzat la PRO TV.

Deacon Sharpe

Probabil ca nu am fi scris despre el asa de curand, daca nu am fi dorit sa va anuntam inca de pe acum ca Nikki Newman va fi viitoarea sa sotie.  O relatie aparte va avea cu sotia actuala a lui Nick Newman, Philis care il va sntaja putin, uitand ca de cateva ori a fost pe la puscarie, pentru caracterul sau cam prea libertin.

Deacon Sharpe, este si unul dintre zecile de aventuri ale Victoriei Neewman, care dupa ce vede o poza in care J.T. Hellstrom se saruta cu fosta sa sotie, Colleen Carlton, decide ca o aventura de o noapte cu Deacon Sharpe este tocmai ce-i lipseste.

Ca personaj interesant din serialul Tanar si Nelinistit, acesta intra in puscarie, lucru destul de normal in Genoa City, daca te gandesti ca majoritatea personajelor au stat macar o perioada dupa gratii. Totusi acesta va fi eliberat conditionat, pentru a se putea indragosti, evident de una dintre cele mai “casatorite” femei din serial, Nikki.

Ca sa fie povestea sa si mai interesanta, Phillis il va saruta in fata lui Nick – in credinta de neinteles a femeilor ca gelozia face bine – ceea ce nu va ajuta la nimic, desi situatia era sa zicem asa, dramatica, fiind vorba de o furtuna in care cei doi au ajuns intamplator impreuna.

Ultimul loc de munca va fi la barul Gloriei, Gloworm. Pana la noi dezvaluiri despre Deacon Sharpe si serialul Tanar si Nelinistit, va lasam sa urmariti in tihna la PRO TV urmatoareel episoade.