A sosit timpul sa-i dedicam si lui David Chow pagina sa personala, pentru ca in curand personajul va pleca din serial, fiind criminalul care l-a ucis pe Ji Min Kim. Actualul sot al lui Nikki Newman, va face loc in cel mai scurt timp viitorului ei sot, mult mai tanar, prezentat de curand pesite-ul nostru de seriale online.

David Chow

Sosit in  Genoa City pentru a se amesteca in crima care a zguduit orasul, daca mai tineti minte cine era frumoasa Carmen Mesta, Dadid Chow devine rapid iubitul si apoi sotul lui Nikki Newman. Criminal, impatimit al jocurilor de noroc, oportunist, acesta va reusi sa pacaleasca pe multi pana cand va fi prins.

Pentru multi este inexplicabil comportamentul lui Brad Carlton care plateste o gramada de bani doar ca sa-l ademeneasca pe David Chow in sala de poker.

Cel ce-l va demasca pe criminalul lui Ji Min Kim este  Paul Williams, detectivul care pana in ziua de azi isi caut ao sotie, le-a iubit pe toate femeile frumoase din Genoa City, dar este tot singur.

Cand te gandesti ca la o receptie era gata sa-si omoare femeia pe care jura ca o iubeste, cu o doza letala de morfina, te intrebi pana unde poate merge marsavenia unui om, dar si pana unde poate merge naivitatea unei femei, cu experienta in casnicii.

De ce il apara Sabrina, sotia lui Victor Newman nu se va sti niciodata, caci in timp ce se duceau impreuna catre casa, mafiotul Walter va inscena un accident care va curma casnicia miliardarului de la Newman Enterprises.

Cum va fi prins David Chow sau daca va fi prins si pus in puscarie, va vom spune in curand, mai lasam sa treaca ceva timp, in care veti savura serialul Tanar si Nelinistit.