Iata ca asa cum era de asteptat serialul Tanar si nelinistit revine in 2014, astazi fiind primul episod din acest an. Anul trecut a fost plin de evenimente, dintre care cel mai tragic a fost moartea lui Brad Carlton, dar si faptul ca inca nu s-au elucidat multe din misterele, precum ce va face Katherine Chancellor si cum va demonstra ca este chiar ea si nu o impostoare, sau cum va reusi sa iasa din puscarie Gloria.

Speram sa va avem aproape si in 2014,  pentru ca se vor intampla destule lucruri la care nu te astepti. O parte din surprize le-am prezentat deja, iar la cererea voastra vom reveni cu amanunte. Serialul Tanar si Nelinistit este de departe cel mai prezent pe site-ul nostru, prin urmare majoritatea fanilor de pe Facebook sunt cei ce au apreciat efortul nostru de a va informa cu privire la evenimentele din viata personajelor indragite.

Neil Winters care ati vazut ca s-a casatorit cu simpatica Karen, va reusi sa divorteze si sa se casatoreasca cu Sofia Dupre. Asa va ajunge si el sa aiba un copil personal, baietel de dat asta, pe Moses Dupre Winters. Daca ne gandim ca de fapt Lily este fata fratelui sau, Malcolm – rezulta ca de fapt este primul si singirul sau copil 100% natural.

Ajunge cu dezvaluirile din 2014, de fapt cu cele de la inceputul anului, caci vom mai adauga cateva noutati mereu, pentru a avea siguranta ca indiferent cand ati inceput sa urmariti serialul Tanar si Nelinistit, stiti in mare cam totul despre personajele sale.