Am reusit sa fim mereu alaturi de voi in acesti ani de cand va prezentam pe scurt ce se mai intampla in serialul Tanar si Nelinistit, asa vom face si in continuare. Acum stiu ca sunteti interesati de ce se va intampla cu Victor Newman, ei bine, stati linsititi, se va intoarce si pana sa se casatoreasca cu Sharon, va mai fi casatorit surt timp cu Meggie McClaine.

Meggie McClaine

Am mai spus ca din nefericire, acum problemele lui Victor Newman vin de la fiul sau Adam si de la iubita lui, fata lui Paul. Faptul ca Victor a lasat in acest moment aproape toata mostenirea sa lui Adam va face din Victoria si Nick adversarii sai inversunati. Cat timp se va crede ca Victor este mort in Mexic, multe se intampla in Genoa City. Cum Adam se aliaza cu Jack Abbott va puteti singuri face o idee despre caracterul sau si de greseala facuta de Victor Newman. Adam incearca sa dea vina pe Jack si sa-l invinuiasca de moartea tatalui sau, dar cand Victor apare, se schimba iar situatia.

Am uitat sa va spun ca de fapt pe Victor il va aduce acasa Ashley Abbott, iar Adam se imprieteneste cu ea. Intr-un final se va casatori cu  Skye Lockhart, dar banuiesc ca ati citit deja ca pana atunci se va casatori cu Sharon. Cea mai interesanta familie, tata si fiu avand aceiasi sotie, care era fosta sotie a fratelui sau Nick. Poatefi mai incalcitada atat povestea?

Sanatatea mentala a lui Adam poate fi pusa la indoiala, mai ales ca o fura pe fata lui Sharon, Faith si o da lui Ashley. Despre asta o sa mai vorbim, mai e pana atunci.

O mai tineti minte pe Diane? Ei bine si ea va muri, ucisa in legitima aparare de Nikki, dar tot Victor care vrea sa o apere ajunge dupa gratii. Daca va mai spun ca desi copii lui Victor se cearta, totusi Adam va castiga batalia, datorita testamentului lui Victor. Noroc ca nu a fost sa fie, iar tatal lor era in viata. Si ca sa fie si ceva bun, il concediaza pe Adam, socat de modul sau de a actiona impotriva intregii familii. Ar mai fi de amintit ca Adam va mosteni de la mama sa problemele la ochi. Pare interesant nu-i asa? Va urma…