Indragitul actor Szoby Cseh a jucat si el in serialul Inima de Tigan. Nascut la 11 decembrie 1942 la Miercurea Ciuc, a implinit ieri o varsta rotunda. Astazi, o data interesanta 12-12-12 ora 12:12 am decis sa va facem placuta surpriza si sa va mai dam o informatie legata de serialul care a tinut romanii cu sufletul la gura in 2008.

Szobi Cseh

Szoby Cseh este Conferenţiar Universitar Doctor la  U.N.A.T.C. I.L. Caragiale din Bucureşti si a elaborat 7 lucrări ştiinţifice şi 8 cursuri teoretice şi practice, despre mişcarea scenică a actorului şi componentele sale psiho-motrice, a sustinut teza de dotorat cu titlul  “De la mişcare la acţiune”.

Revenind la serialul Inima de Tigan, Szoby a interpretat rolul lui Shoni, probabil ca el a insistat sa primeasca un nume de origine maghiara, sau poate a fost ideea regizorului.

Indiferent care a fost ideea numelui, prezenta sa in serialul Inima de Tigan a fost extraordinara, daruirea cu care a jucat este caracteristica marelui actor si cascador, care la un interviu a spus ca tocmai vine de la spital, unde si-a pus piciorul in gips. Reporterul se mira, cum e posibil, doar cu o ora inainte filmase o scena din serial. “Pai aveam piciorul rupt, insa nu puteam amana scena, asa ca am filmat asa, nu a fost o mare problema.”

Daca ai avut si tu un personaj preferat, te invitam sa discuti cu noi si cu fanii serialului despre personaj! Sau despre actor!

Stiati ca:  in serial au jucat 46 de actori şi 65 de persoane  la figuraţie? Au fost filmate 155 de episoade?