Probabil ca va mai aduceti aminte de serialul turcesc Canan , iata ca acum aveti posibilitatea sa urmariti serialul Suleyman Magnificul, un adevarat portret istoric al marelui sultan turc. Fie ca ne place, fia ca nu, turcii au fost o mare putere in Europa si Asia pentru multa vreme. Serialul Suleyman Magnificul povesteste despre inceputul acestei perioade, la moartea lui Selim Han.

Suleyman Magnificul

Suleyman Magnificul asa cum se poate deduce si din numele sau, a fost unul dintre cei mai mari conducatori ai Imperiului Otoman, s-a nascut in 1494 si a trait pana in 1566. Domnia lui Suleyman Magnificul a durat incepand cu anul 1520 si pana in 1566 cand a decedat.

Serialul Suleyman Magnificul poate fi urmarit si online, fiind deopotriva un film istoric si unul de dragoste. Alexandra va fi iubirea vietii sultanului, devenind din sclava sefa haremului sau. Datorita lui Suleyman Magnificul Belgradul si o buna parte din Ungaria au devenit pasalac turcesc, povestea reala de iubire fiind relatata in serial. In realitate pe sotia sa, care s-a casatorit cu sultanul impotriva traditiei turcesti din acele vremuri, o chema Roxelana, iar inainte de a devenei sotia sultanului Suleyman Magnificul se numea Alexandra Anastasia Lisowska si era din Galitia.

In serialul Suleyman Magnificul de la Kanal D veti putea urmari epopeia celor 46 de ani de domnie ai celui mai mare sultan otoman din toate timpurile. Va dorim vizionare placuta!