Sut sigur ca deja sunteti fani ai lui Can Tekin si al proaspetei sale sotii – simpatica Ayşegül, asa ca nu o sa va spun prea multe ca s ava conving ca merita sa vedeti toate episoadele serialului Stadiul relatiei casatoriti. Noi am scris mereu despre actori, despre actiunea serialului si chiar am dezvaluit pentru cei ce-l vad online pentru prima data, cateva secrete. Stiu ca multi vor sa stie biografia actorilor din serial, vor sa stie cine este Can in viata reala si cu ce se ocupa Ayşegül cand nu joaca in filme.Seren Şirince

Stadiul relatiei casatoriti episodul 1 online subtitrat

Stiti deja ca puteti vedea episoadele online pe Cinema 24h, site-ul nostru de filme si seriale distribuite gratuit. Noi aici scriem despre serial, despre actori si evident raspundem la ceea ce voi ne scrieti. Actorul Berk Oktay acre-i da viata lui Can Tekin a devenit iubitul romancelor de toate varstele, iar multe sunt curioase daca este casatorit in viata reala. Frumuselul de 35 de ani a frant inimile turcoaicelor, dar si al fetelor de pretutindeni. Era si normal daca este si model si actor, nu-i asa?

Can Tekin se casatoreste in serial, dar in viata reala a diovortat de sotia sa Merve Şarapçıoğlu. Viata lui Can pare rupta din filme, dupa o relatie de dragoste de sase ani se casatoreste in 2016 cu Merve, apoi divorteaza! Doar ca nu s emai recasatoreste ca in serialul Stadiul relatiei casatoriti, cei doi ramansnd despartiti. Sa fie vina lui Ayşegül [ Seren Şirince ]? O fi aceasta casatorita sau este singura in asteptarea iubirii adevarate?  Da, este singura dupa o idila cu Sercan Badur intre 2015 si 2016! Asadar cine e interesat, poate sa-i scrie, cine stie daca nu va raspunde asteptarilor unui fan tanar si frumos!

Stadiul relației căsătoriți

Stadiul relației căsătoriți episodul 1 online subtitrat