De curand a inceput un serial, care se pare ca prinde din ce in ce mai mult l apublic. Poate si pentru ca ne-am saturat sa vedem atat de multa politica in comediile mai bune sau mai rele de la TV, si ne doram ceva care sa ne destinda cu adevarat.

Claudiu Maier

Fara sa aminteasca de guvernantii care ne fura ata banii cat si viitorul. Astfel in 20012 s-a lansat Spitalul de demență, un serial in care ii puteti admira pe cei mai noi actori tineri, cunscuti de la “Serviciul Roman de Comedie”.

O puteti admira pe Jojo, sau Monica Anghel, ca sa amintim doar de cele doua super actrite-cantarete care joaca in serial. Mai avem parte si de Andreea Doinea, Aniela Petreanu, Cosmin Natanticu, Claudiu Maier sau Cristi Martin.

Serialul are in mare parte legatura cu realitatea din sistemul sanitar romanesc, ne arata cu mult umor pana unde poate merge incompetenta, nepasarea fata de sistem, dar si drama medicilor care nu isi pot face meseria din cauza lipsei de echipament, medicamente, etc. Asta daca te uiti dincolo de glumele care se tin lant, in cle 22 de minute ale fiecarui episod.

Pe de alta parte, ar trebui sa intelegem ca nu numai sistemul este de vina, si personalul, oamenii obisnuiti, angajatii au partea lor (mare) de vina. In speranta ca vei dori sa stii mai multe despre ce urmeaza in serialul Spitalul de demență, ca ne vei urmari si ne vei scrie, promitem sa va informam regulat despre sinopsis-ul viitoarelor episoade. Si cu informatii picante despre actorii din serial!