Cred ca deja sunteti cu nervii intinsi la maxim urmarind serialul Tanar si Nelinistit la Acasa TV, iar acum cand lucrurile se complica si mai mult, cand parca Sharon o va descoperi pe Skye si Victor e pe urmele lor, nu mai stiti ce sa credeti. Ei bine iata ce va urma in Tanar si Nelinistit: Sharon se va bate cu Skye si aceasta din urma va pica in vulcan. Victor Newman vede tot si se asigura ca nu mai ramane nicio urma din trecerea lui Skye pe insula, Sharon pierde aparatul foto si desi facuse poza, se intoarce la Adam fara nici-un rezultat, doar putin vinovata ca ea a cauzat moartea rivalei sale.

Skye, Sharon si Victor Newman in Tanar si Nelinistit

Ca sa vezi ce vrei si ce obtii, Adam va fi cumva exonerat de ucidera lui Skye insa stiti cine va fi acuzata? Sharon, evident! VA dura cateva luni pana ea si noul ei iubit vor scapa de acuzatii, dar cam cu asta se termina apaitiile lui Skye in serialul Tanar si Nelinistit. Totusi o sa va intrebati cum ajunge Sharon sa se casatoreasca cu Victor Newman, tatal celor doi fosti soti ai ei? Asta este o alta poveste, pe care o sa o spunem cu siguranta cititorilor si fanilor nostri.

 Diane Jenkins a facut greseala sa revina in Genopa City, mai mult sa comploteze cu Adam impotriva lui Victor, deci faptul ca va deceda si ea nu e o surpriza sper eu. Totusi de fapt Nikki o va ucide in legitima aparare, dar asta e o alta problema. Iar la final bomba zilei: Daisy Carter Romalotti va spune ceva? Da, se va casatori intr-un final cu Daniel si cel putin pana acum nu sunt vesti ca ar divorta! Vor avea grija impreuna de fetita lor, Lucy Romalotti.

Victor

Skye, Sharon si Victor Newman in Tanar si Nelinistit