Ai vazut probabil ce s-a intamplat in ultimul episod din serialul Puterea destinuluio si acum te intrebi ce ze va intampla in episodul de luni, nu-i asa? Mama e bolnava, cu banii nu stau prea bine, Boran e pe cale sa se indragosteasca de doctorita – ati inteles perfect, are o problema doamna, e atrasa de barbatii insurati, iar Boran era visul ei din copilarie, Dilaver nu asculta de tatal sau, oare ce poate sa se mai intample? In primul rand, Sila va fi impuscata, iar micutul Bedirhan furat.

Sila si Boran – o poveste de dragoste

Am reusit sa te sperii, nu-i asa – cu vestea asta ca Sila va fi impuscata si ca i se va fura copilul, dar acum ma simt obligat ca in zilele ce vor urma sa-ti explic cum vor scapa Sila si Borand din toate aceste probleme si cum vor trai ei fericiti pana la adanci batranete. Ati vazut deja ca unchiul sau, desi a ajuns sef de clan – a inteles ca nu moartea este traditia ci viata! Da, fiul sau Dilaver inca nu pricepe ce se intampla, va mai face ceva probleme si va chinui tanara familie, insa va ajunge si el pe calea ce dreapta. Despre criminal nu va faceti griji, va sfarsi rau – nu va mai putea face nimic nimanui.

Sa vezi cand mama si tatal lui Boran vin si ei sa fie langa cei doi indragostiti, merg la restaurant impeuna, doar ca nu poate fi totul roz, nu-i asa? Vine si doctorita sa-si bage coada! Iar sora mai mica a Silei intra in belea cu prietenul ei, dar despre asta mai tarziu, ajunge pentru sambata seara!

Sila si Boran

Sila si Boran – Puterea destinului