Cu siguranta ca va amintiti de primii ani de dupa 1989 cand priveam la TVR cu atata placere glumele pe care le faceau cei de la Grupul Divertis. Timpul a trecut si grulul s-a destramat, cel putyin in varianta de inceput, din care faceau parte pe langa Toni Grecu, Doru Antoneși și Florin Constantin – membrii fondatori in 1981 ai grupului Divertis,  Ioan Gyuri Pascu,  Cristian Grețcu, sau Ioan T. Morar.

Secvente Grupul Divertis

Dupa 2007, cand Ioan Gyuri Pascu a parast grupul, proiectele lui Toni Grecu s-au modificat, noi membrii s-au adaugat grupului de actori, si astfel a aparut Serviciul Roman de Comedie, care a dat startul uinui nou tip de divertisment la TV. Multi au copiat ideea, insa doar ei au ramas constant in atentia marelui public.

Monica Anghel, renumit acantareata a adus in divertisment un suflu nou, iar Daniel Buzdugan a reusit sa ne faca sa radem in hohote. Trebuie neaparat sa reamintim si serialul Divertis Mall, de care ne vom ocupa separat, ca emisiune de divertisment realizata in jurul grupului Divertis. Acestia au pendulat intre Antena 1 si PRO TV, momentan revenind la televiziunea care i-a consacrat.

Serviciul Roman de Comedie este poate cel mai dinamic show de televiziune, pe nisa comedie si divertisment. Aportul adus de Jojo, care joaca magistral rolul de “babuta”, a fost apreciat de public, audienta show-ului fiind in cerstere. Regretam plecarea de la PRO TV si inplicit ruptura dintre Divertis si Land of Jokes, era o completare in registrul de comedie care ne lipseste.