Serialul de comedie Serviciul Roman de Comedie se muta la Antena 1, o grea pierdere pentru Pro TV. Se pare ca postul de televiziune Pro TV pierde incet dar sigur teren, odata cu plecarea lui Sarbu de la sefia postului. Vocea Romaniei a ramas fara Horia Brenciu, acum S.R.C. paraseste si el corabia, cine mai ramane? Daca Pro Tv nu se va stradui sa tina cei mai importanti reprezentanti ai show-ului alaturi, este posibil sa-si piarda audineta intr-o proportie atat de mare, incat o sa ramana doar cu Maruta, care ne va explica la nesfarsit aventurile Biancai Dragusanu.

Faptul ca nu vom mai vedea Serviciul Roman de Comedie la Pro TV si va trebui sa schimbam canalul pe Antena 1 va insemna o pierdere financiara pentru postul TV romano-american. Chiar ne intrebam in redactie ce emisiuni sa mai urmarim? MasterChef in reluare? Vocea Romaniei fara Horia Brenciu isi pierde sarea si piperul, la fel cum stirile fara Andreea Esca ar insemna sfarsitul emisiunilor de stiri de la Pro TV. VAd mereu cum ni se explica ca postul este lider de audienta, insa toti prietenii mei spun ca se uita din ce in ce mai rar la acest post TV.

Probabil ca totusi locul lui Horia Brenciu si al Serviciului Roman de Comedie este la TVR. Insa se pare ca noua conducere a postului national a ales Ion Cristoiu, Mircea Dinescu si Cornel Nistorescu. O alegere proasta dupa parerea mea.

Serviciul Roman de Comedie

Serviciul Roman de Comedie