Serilaul Baronii difuzat pe postul National TV a strans multi fani in decursul timpului, si de ce sa nu recunosc, sunt si eu unul dintre ei. Incepand cu melodia interpretata de Dan Bittman, pana la pamfletul politic in care sunt atacate toate hibele politichiei romanesti, toate m-au determinat sa spun ca acest serial meria vazut.

Serialul Baronii - National TV

Spere deosebire de alte emisiuni care ataca direct persoana, rade de defectele ei fizice, acest serial nu ataca o persoana, ci ataca un sistem. De la inceput ne arata ca indiferent ca sunt in opozitie sau la guvernare, politicienii formeaza o mare familie.

Familia Carpanu din Judetul Darmata, sunt protagonistii acestui serial. Liderul grupului Voua, Adrian Fetecau, il  interpreteaza pe Traian Carpanu, prefectul judetului. Sotia sa este Mariana,  indragita actrita Marilena Chelaru, care face un spectacol de 1000 de puncte. Calin Carpanu este primarul orasului, interpretat perfect de Adrian Patrascu iar rolul lui Ion Carpanu, comunistul, este  jucat magistral de Cristi Cretu.

Puteti urmari serialul Baronii, online in fiecare zi pe National TV la orele  09:30 sau 23:15. Vizionare placuta!