Serialul Vlad s-a incheia, de fapt s-a terminat sezonul 1, fara sa lamureasca nimic, s-a incheiat lasandu-ne cu ochii in soare [ asta dupa zeci de reclame in care se arata ca parca toate misterele se vor elucida]. La final cateva pareri despre serial. Desi intriga ne-a tinut conectati cu Vlad – Adrian, desi se zice ca cei de la Pro TV au copiat serialul turcesc Ezel, iar in reclama se vorbea de Minte Cristo, realizarea a fost 100% romaneasca. Adica slaba. Neverosimil.

Serialul Vlad, sezonul 2

Vrweti sa vedeti difrentele dintre serialul Vlad si Ezel, priviti pe YouTube aici, chiar daca nu intelegeti limba turca cu siguranta o sa va dati seama ca este o copie unu la unu. Asadar vrei sa stii ce se intampla in sezonul doi din serialul Vlad? Priveste versiunea turceasca, cu siguranta te vei lamuri. ce m-a mirat pe mine? Ca s-a incercat oarecum si o asemanare fizica intre personaje. Daca au cumparat licenta, Pro TV poate face ce vrea, deci nu asta este de fapt problema serialului Vlad.

Talat Elizei din serialul Vlad a fost interpretat de Dan Condurache, mi s-a parut artificial de data asta, desi il admir ca actor de pe vremea cand mergeam lunar la Teatrul Mic sa vad cate o piesa de teatru acum mult, multi ani. Despre mama lui Adrian nu stiam nimic, ca actrita ma refer. Interpretata magistral as zice eu de actrita Aura Calarasu [ in paranteza fie spus suntem de aceiasi varsta, la o diferenta de doar 3 luni!].

Daca doriti sa aflati mai multe despre rolurile in care a mai jucat interpreta Mariei Anutei din serialul Vlad, vedeti detalii pe IMBD, gasiti filmele in care a jucat inca din anul 2000. Din pacate nu este pus nimic la biografie, asadar nici noi nu am avut inca ce spune despre ea, mai mult decat ati vazut deja la televizor. Mai multe gasiti pe portalul Actori.Info, care a publicat cam tot ce se poate despre actorii din serialul Vlad. Cu siguranta asteptati cu totii sezonul 2, dar tinand cont ca la turci un episod dureaza o ora si 30 de minute, probabil vom vedea mai multe sezoane decat am vazul in Las Fierbinti.

Acum ca v-am facut curiosi sunt sigur ca o sa cautati serialul Ezel subtitrat in romana, nu-i asa? Va doresc succes, noi inca nu am reusit sa-l gasim. Dar revenind la sezonul unu din serial, hai sa vedem alte asemnari cu serialul turcesc. Mai tineti minte aparitia Roxanei [ interpretata de Diana Sărăcuțu? DA, la balul mascat, episodul patru la turci. Cand Roxanei i se face rau si o duce Vlad cu elicopterul. Copie la indigo. Mai pe scurt intr-adecar nu avem de a face cu un scenariu romanesc, dar filmul evident este o franciza turceasca dupa Ezel! Tineti aproape.

Serialul Vlad, sezonul 2

Serialul Vlad – actori , sezonul 2