Serialul turcesc Iertare se va difuza la Acasa TV dar si online pentru fanii site-ului 4Cinema.Info, deci fiti cu ochii pe stirile afisate pe site sau pe pagina de FaceBook. Deci incepand de maine, 28 octombrie sunteti invitati sa urmariti noul serial turecesc Iertare si sa vedeti peripetiile frumoasei Narin. Ea impreuna cu tatal ei traiesc un calvar, dar ca si in Canan sau Puterea destinului, lucrurile se vor rezolva pana la urma. Dar cum nimic nu este usor in viata, va trebui sa urmaresti serialul Iertare si sa participi cu inima la povestea de dragoste a eroinei principale.

Serialul turcesc Iertare online la Acasa TV

Vom vedea impreuna cum un tata dependent de naravuri nu tocmai bune, traind intr-unul din cele mai sarace cartiere din oras va fi salvat de fata sa, care prin devotament si consecventa se va ridica de la conditia sa initiala si va avea un viitor mai bun. Evident ca nu se rezolva totul simplu si rapid, iar viata iti rezerva multe incercari pe care trebuie sa le depasesti, dar veti vedea ca se poate.

Nici mama eroinei, Hatice nu este un exemplu – ea isi sustine sotul desi este constienta ca nu este in avantajul fetitei, iar momentul de cotitura apare cand Narin se muta la Istanbul pentru a termina facultatea. Va urma o poveste de dragoste, o prietenie este pe punctul de ase termina, deci ca sa nu o lungim, incepe actiunea serialului. Va reusi Narin sa impace dragostea pentru iubitul din liceu si sentimentul de prietenie? Veti afla toate acestea daca veti urmari incepand de maine noul serial turcesc Iertare la Avasa TV.

Serialul turcesc -Iertare

Serialul turcesc Iertare online la Acasa TV