Serialul turcesc Iertare strange din ce in ce mai multi fani, iar pe masura ce trecutul personalului principal Narin este dezvaluit telespectatorilor, publicul ajunge sa o indrageasca mai mult. Evident ca acum planeaza multe intrebari despre trecutul multora dintre personaje, inca nu ai inteles daca Recep, tatal lui Narin a devenit un om mai bun sau incearca sa-si ajute fata, pe care in copilarie a chinuit-o si care acum este un avocat de succes la Istanbul.

Serialul turcesc Iertare are tot mai multi fani pe FaceBook

Chiar daca pare un pic tras de par, de pare ca personajele au un trecut comun, doar prietena Deniz este cea care a ajuns in mijlocul evenimentelor oarecum din afara, desi se pare ca si iubitul ei a avut un trecut comun cu sora lui Narin. Firat este silit sa refuze dragoestea din tinerete datorita unui secret pe care o sa-l aflam in curand, ati vazut ca el spune ca mai sunt doar trei ani pana cand va fi liber, dar oare de ce?

Personajele din serialul turcesc Iertare:

Narin Yilmaz – personajul principal, pe care cred ca l-ati indragit cu totii. Avocat de succes, prinsa intre trecut si prezent, va reusi ea oare sa fie cu iubitul ei Firat Kazan pan la final?

Şadiye – sora lui Narin, oare va reusi sa scape din mainile lui Sermet Karayel? Oare ce l-a facut pe acesta sa devina ceea ce este acum? Vom reveni cu amanunte in zilele urmatoare, pana atunci va invitam sa urmariti in continuare serialul turcesc Iertare la Acasa TV sau alaturi de noi, online!

Iertare-serial turcesc

Iertare – serial turcesc online cu subtitrare in limba romana