Serialul Seinfeld va fi in curand disponibil online in varianta integrala, pe portalul Cinema 24h sponsorizat de e4TV. Daca v-au placut personajele din serial, daca Jerry Seinfeld a fost pe placul vostru iar prietenii sai, George si excentricul Kramer v-au facut sa zambiti, iar Elaine a reusit sa va faca sa va puneti intrebari despre adevarata prietenie, atunci inseamna ca am facut bine ca am demarat proiectul Seinfeld online.

Serialul Seinfeld online – sezoanele 1 – 9

Cu siguranta serialul Seinfeld a fost unul dintre cele mai longevive, avand nu mai putin de 9 sezoane, dupa ce inceputul parea neconvingator. Sezonul 1 a avit doar 5 episoade de 22 de minute, iar sezonul 2 a avut doar 12. Dar iata ca deja publicul i-a indragit pe cei patru prieteni, sezonul 3 fiind deja lansat cu 23 de episoade in anul 1991.

Serialul Seinfeld s-a incheiat in anul 197 odata cu filmarile la sezonul 9 ce a avut 24 de episoade. De atunci a fost distribuit in zeci de tari, printre care si Romania, iar in SUA a fost vizionat de peste 76 de milioane de iubitori de comedie. Cei patru prieteni Jerry Seinfeld, George Costanza, Elaine Benes si Cosmo Kramer au ramas pentru totdeauna in inima telespectatorilor ce au cerut in nenumarate randuri sa-l redistribuim gratuit online, ceea ce vom face in cel putin o saptamana incepand de azi, evident subtitrat in limba romana!

Mai doriti sa revedeti seriale online subtitrate in limba romana? Nu trebuie decat sa intrati pe portalul Cinama 24h si sa ne lasati un mesaj! Iar cei ce vor distribui acest articol pe pagina lor de FaceBook vor primi un cadou surpriza!

Serialul Seinfeld online

Serialul Seinfeld online