Am primit sute de cereri pentru a scrie si despre serialul Regina difuzat la Acasa TV, ei bine, iata dragii nostri cititori ca va facem pe plac. Stim ca v-a placut telenovela Inima de Tigan, asa ca iata ca si continuare are acelasi succes la public. Telenovela Regina doreste sa prezinte lupta dintre tiganii traditionalisti si cei ce au uitat de unde vin, dar mai ales incotro merg.

Serialul Regina Online

Actorul Dan Condurache a primit rolul lui Don Antonucci, partenerul deja celebrului State Potcovaru. Regina este interpretata de frumoasa si iubita actrita Diana Dumitrescu, rolul ei fiind acela al ficei lui Don Antonucci.

Am dori ca serialul Regina sa va dezlege putin degetele si sa ne scrieti ce anume ati dori sa stiti depsre personaje sau despre actorii indragiti. Puteti folosi inclusiv pagina de FaceBook e-Cinema, unde veti discuta cu cei peste 1700 de membrii despre filme si seriale online.

Revenind la serialul Regina, Cosmin devine dragoastea dupa care suspina frumoasa tiganca, iar Aurică interpretat de Gheorghe Dinică face din telenovela un adevarat deliciu.

Gelozia nu poate lipsi din nicio poveste de dragoste, caci pana la urma asta este telenovela Regina, o poveste de dragoste. Armando este gelosul din serial, iar cum in Romania nu pot lipsi majoritarii, ei sunt prezenti prin Gigi Dumbrava interpretat de Florin Zamfirescu, care lupta prin toate mijloacele impotriva tiganilor.

Scurta prezentare are ca scop familiarizarea cititorilor care nu au urmarit pana acum nici Serialul Regina si nici Inima de tigan. De la cei ce indragesc deja serialul, asteptam idei despre ce personaj sa scriem, sau de ce nu, sa scrie chiar ei pareri depsre situatiile care in mod cert, pot fi reale.