Cand vine vorba de seriale online, site-ul nostru este primul care are grija sa aflati nouatile. Iata de ce va invitam sa vedeti si voi serialul Onoare si respect, o capodopera as zice eu. Povestea lui Tonio Fortebraci si a familiei sale este impartita in cinci sezoane, 32 de episoade. Ultima serie din Onoare si respect are opt episoade, deci se termina vinerea aceasta. Daca vrei sa vezi online episodul 8 din serialul Onoare si respect ne gasesti pe YouTube.

Serialul Onoare si respect online subtitrat in romana

Oare se va termina norocul lui Ettore de Nicola, sau ca de obicei cei rai reusesc sa scape basma curata? Ca sa nu uit, mi-a facut placere sa-l revad pe Eric Roberts in rol de sef de gasca, pacat ca a jucat atat de putin. Toate cele 32 de episoade de peste o ora din serialul l’Onore e il Rispetto ne-au tinut cu sufletul la gura, iar cand credeai ca se rezova totul, o luai de la capat de la zero.

Tonio Fortebraci a fost de cateva ori gata sa dispara din peisaj, de fiecare data l-a salvat o femeie, care apoi a murit in bratele sale. Asa ca era evident ca noi vom dedica un capitol aparte acestui serial italian. Desi povestea din serial pare a fi din anii 70, mi se pare mie ca este la fel de actuala, mai ales la noi in Romania, unde politicul este mereu amestecat in toate treburile murdare. Va urez vizionare placuta si vom reveni cu informatii despre actori si personaje, speram noi pe placul vostru.

Onoare si respect

Serialul Onoare si respect online subtitrat in romana