Daca familia Potcovaru te-a atras de la primul serial difuzat la PRO TV, atunci cu siguranta ca si noul serial Mostenirea te va bucura. Difuzat seara, in cazul in care ai scapat serialul il poti revedea online in fiecare zi, de luni pana vineri pe portalul e-Cinema.

State si Flacara te vor insoti pe tot parcursul serialului Mostenirea, alaturi de intreaga lor familie. Cu siguranta ca ceea ce li se intampla lor se poate intampla in oricare familie din Romania, deci cateva lectii de viata sunt mai mult decat utile, mai ales pentru tineri.

Daca ai pierdut ultimul episod din Mostenirea nu trebuie sa fii suparat, ai acum ocazia sa-l vezi online, pe cel mai cautat site de seriale si filme online. Iata de ce credem noi ca preznta ta pe FaceBook alaturi de cei peste 1700 de prieteni iti va fi de folos!

Spune ce episod din serialul Mostenirea vrei sa revezi? Vei primi imediat link-ul catre site-ul unde producatorul iti permite sa revezi orice episod in mod gratuit! Ai avut parte de 104 episoade din serialul Mostenirea, in care Gheorghe Visu, Dana Rogoz sau Tora Vasilescu te-au incantat de la episodul 1 si pana la sfarsitul serialului.

MediaPro Pictures s-a specializat in astfel de telenovele, de aceea probabil le face din ce in ce mai bine. Serialul Regina sau Inima de tigan l-au prezentat deja pe Gheorghe Dinica, marea lipsa din serialul Mostenirea!

Serialul Mostenirea online