Probabil ca multi inca nici nu au auzit de serialul Lawman cu Steven Seagal, de aceea am zis noi ca e timpul sa-l promovam putin si in Romania. Lansat in 2009, serialul Lawman il aduce in prim plan pe Steven Seagal in rolul de justitiar dar si in acela de om al legii. In maniera caracteristica prinde si anihileaza bandele din oras, dar de data asta este mult mai dur, nu iarta pe nimeni.

Steven Seagal - Lawman

Are alaturi de el o echipa de profesionisti, in cele doar 30 de minute ale fiecarui episod reuseste sa te aduca in mijlocul actiunii, primul sezon al serialului Lawman fiind difuzat la data de 2 decembrie 2009 – The Way of the Gun.

Pana astazi din sezonul 1 s-au filmat 13 episoade iar din sezonul 2 s-au filmat 8 episoade. Ultimul episod din serialul de televiziune Lawman a fost filmat la data de 10 noembrie 2010 – Under the Influence.

Omul legii – asta e traducerea numelui acestui serial recent cu  Steven Seagal – maestrul artelor martiale si aparator al dreptatii. Am vazut si eu cateva episoade, ma gandesc sa iau de undeva un DVD cu ambele serii, in cateva zile de concediu, cred ca reusesc sa le vad pe toate. Pana la urma sunt 21 de episoade a 30 de minute, adica doar 10 ore si jumatate de vizionare. Ar merge si intr-un weekend, dar nu sunt chiar persoana care poate vedea filmele lui Steven Seagal 10 ore fara oprire.

Evident ca modul de a privi lucrurile s-au mai schimbat in filmele recente cu Steven Seagal, nu mai este adeptul luptelor corp la corp de la inceput si pana la sfarsit, acum armele au inceput sa inlocuiasca artele martiale, desi nu este nici un episod in care sa nu-l vedem cum manuieste cu maiestrie Katana – sabia de samurai sau aplicand cateva lovituri fulgeratoare din taekwondo.

Daca iti place serialul, atunci esti invitatul meu la o mica discutie online, publica despre filmele tale preferate cu Steven Seagal si daca esti de parere ca ar trebui sa punem la dispozitia cititorilor ori link-uri cu filmele online sau un server de difuzare a acestor filme!