Iubitorii de sriale politiste au acum sansa sa vada ultimile episoade din serialul Criminal Minds online subtitrat in limba romana. Serialul a ajuns deja la sezonul 10, iar numarul de telespectatori este in continua crestere, desi sunt si alte seriale online pe care ar putea sa le urmareasca. Sezonul 1 a fost difuzat in 2005 si a avut 22 de episoade. A fost difuzat si in Romania, unde publicul l-a primit cu entuziasm. D|e atunci au trecut noua ani si iata ca inca este apreciat de iubitorii de mister.

Sezonul doi din serialul Criminal Minds a avut 23 de episoade si a fsot difuzat in premiera in anul 2006. Inca din primul episod am reusit sa o iubim pe Penelope Garcia, nebunatica specialista in calculatoare. Ea impreuna cu Aaron “Hotch” Hotchner au reusit sa rezolve sute de crime, caci daca adunam numarul de episoade din cele 10 sezoane difuzate pana acum din serialul Criminal Minds ajungem la impresionanta cifra de 238 de episoade. In medie serialul a avut 24 de episoade pe serie, cel mai scurt sezon fiind sezonul 3 cu doar 20 de episoade si cel mai lung fiind sezonul 4 cu 26. Indiferent ce serie din serialul Criminal Minds vei urmari alaturi de Cinema 24h – nu vei avea ce sa regreti!

Sunt sigur ca ai fost atras si de personalul Derek Morgan – interpretat de Shemar Moore pe care cu siguranta l-ati mai admirat si in rolul lui Malcolm Winters din serialul Tanar si Nelinistit.

Criminal-Minds-online

Serialul Criminal Minds online