Datorita interesului tot mai mare pentru acest serial difuzat la National TV, am deci sa ca in curand sa puteti viziona Serialul Baronii online, in mod legal. Acest serial a fost creat pe nucleul grupului Voua, deci am putea spune ca numai distributia ar fi putut asigura din start succesul serilaului Baronii la National TV.

Numele l-au luat dup ace au creat propria deviza:  “VOUĂ vă dăruim TOTUL!!  Si daca ar fi sa enumeram membrii trupei, mai vechi sau mai noi, credem ca deja avem um mare castig. Iata deci componenta:

Vctor Yila

Adrian Fetecău

Marinela Chelaru

Gheorghe Raiu

Andrei Cristian Necula

Cristina Cabel

Daniel Torje

# Tudorel Filimon

Marcelo Cobzariu

Candid Stoica

# Victor Yila

Precum vedeti, pe multi ii stiti de la TV, dar pe multi ar trebui sa ii stiti din spectacole, iar daca nu ati reusit inca sa vedeti un spectacol al trupei Voua, atunci cu siguranta ar trebui s avedeti unul.

Ca sa facem totusi un pic mai palpitant site-ul nostru, am decis ca o parte din actorii care joaca in serialul Baronii sa nu fie numiti in acest articol, iar daca cineva stie care sunt aceia, atunci cu siguranta va primi un mic premiu din partea celui mai bun site de informatii din domeniul TV!