Pe 09 octombrie a debutat noul sezon din serialul Arrow, probabil unul dintre cele mai tari seriale online de SF. Sau cel putin asa ni se pare noua, dupa ce am urmarit deja cu sufletul la gura sezonul 1. Acelasi personaj principal, Oliver Queen si arcul sau fac legea intr-un viitor nu prea indepartat. Ideea serialului a venit la fel ca si in cazul altor filme de acest gen, dn benzile desenate – DC Comics a lansat personajul Green Arrow.

Arrow 2013 Sezonul 2 Ep 09 Three Ghosts

Cel mai tare mi s-a parut episodul 9, si va zic de ce – pentru ca pana acum atat in sezonul 1 cat si in sezonul doi din serialul Arrow, cel mai important lucru era sa astept episodul urmator. Iar cum inca nu am vazut episodul 10, asta mi s-a parut cel mai interesant. Ce s-a intamplat de fapt? Barry o salveaza pe Olivia sau Oliver va invinge pana la urma? Iata o intrebare la care cu siguranta am putea afla raspunsul in urmatorul episod din Arrow. Felicity avea gura cam mare si a reusit sa dezvaluie secretul lui Oliver, asa ca in curand ceva ce parea greu de ghicit ar putea deveni ceva cunoscut de toata lumea.

Esti fan al serialului Arrow, vrei sa vezi toate cele 32 de episoade ce au fost lansate pana acum din sezonul 1 si 2? Trebuie doar sa ne zici si iti punem la dispozitie parola pentru a urmari filmul online! Lasa-ne unmesaj privat pe FaceBook si primeste cele mai bune seriale online direct pe PC-ul tau in browser!

Serialul Arrow Sezonul 2