Cred ca acum cand avem inca un serial online turcesc ati inceput si voi sa le indragiti. Daca discutam despre Puterea detinului, filmul incare Sila si Boran vor sa schimbe traditiile din Turcia contemporana, putem spune ca avem inca un serial turcesc de exceptie. Te intrebi ce se va intampla in episodul de zi, de maine sau de saptamana viitoare? Hai sa le luam pe rand, in primul rand Cihan nu se lasa, va incerca cu sprijinul fratelui sau, care va fi impuscat pana la urma, dar nu mortal, de Boran – sa se amestece in viata clanului din care tocmai a fost exclus.

Seriale turcesti online – Puterea Destinului

Evident ca planurile lui Cihan nu vor avea sorti de izbanda, iar faptul ca va fi omorat de sotul iubitei sale din Istanbul il va scuti pe Boran de o crima. Nici Sila nu o va duce prea bine, va fi chinuita atat de socrii sai, dar si de alti dusmani care nu vor intarzia sa apara in serial. Avem 79 de episoade si noi nu am vazut nici jumatate, deci stati cu ochii pe Acasa TV, puneti intrebari depsre personaje, noi suntem aici tocmai pentru a va dezvalui in premiera ce va urma in serialul Puterea Destinului.

Fratele Silei va fi aruncat de Cihan in prapastie, dar familia sa va ramane unita, va avea grija de sotia sa, vor lupta impreuna pentru a starpi traditiile ce dicteaza sa-ti ucizi rudele. Vor reusi ei oare sa faca acest lucru in totalitate? Cati oameni nevinovati vor fi sacrificati? Dar Emre ce va face in continuare? Se va vindeca el total sau va ramane cu sechele pe viata? Dar cu firma din Istanbul ce se va intampla pana la fina? O sa-ti dezvaluim totul daca vei fi alaturi de noi pe tot parcursul serialului Puterea destinului.

serialul puterea destinului

Serialul Puterea destinului online