Sa presupunem ca esti in Germania si vrei sa vezi serialele tale preferate online, ce faci? O varianta ar fi sa tot incerci pe diferite site-uri – mai mult sau mai putin legale, sa te enervezi ori de cate ori apar reclame si tot felul de ferestre se deschid, sau de exemplu sa le vezi fie pe site-ul gratuit Cinema 24h, fie sa apelezi la o firma ce ofera IP TV si pe langa programele TV sa primesti gratuit peste 100 de seriale online absolut GRATUIT!

Seriale online 100% GRATIS

Deci esti un roman din diaspora si vrei sa vezi serialele preferate online, ce faci? Ziceam ca te abonezi la IP TV si gata, ai si programul TV si seriale pe smart TV sau laptop. Cu doar 10 euro pe luna ai totul la un click distanta, cu VLC player ai televizorul in buzunar. Sa zicem ca voiati sa revedeti toate episoadele din Las Fierbinti, sau Vikings. Nimic mai simplu, le ai in player. Ati vazut serialul The 100? DA, un serial SF despre omenire care se reintoarce pe Terra, dar primii trimisi sunt 100 de “alesi” pe spranceana sa descopere daca se poate trai pe Pamant.

Dar ce zici de Heroes? Da, serialul asta mi-a placut foarte mult, pentru ca eroii nu sunt de tipul Super Man, Capitanul America sau Omul de otel. Evident in serialele astea e mereu vorba de salvarea omenirii, iar daca vrei alt seriale, incearca Outlander. DA, merita iti garantez. Asadar tineti aproape, venim cu vesti bune in curand: la ce serviciu sa apelezi pentru IP TV si seriale online!

Seriale online GRATIS

Seriale online 100% GRATIS