Daca ti-a placut primul sezon din Sefi sub acoperire e cazul sa fii pe faza din 9 februarie, cand incepe sezonul doi. Ideea este fantastica, sa pui un sef la munca de jos, sa vada si el cum se castiga o paine la el in companie e super ok. Nu stiu daca dupa experienta asta cineva se va gandi sa mareasca salariile, ca de cadouri am vazut ca este loc, doar ca aia e o solutie punctuala, pentru cei care au suflet mare dar o viata grea. Nu mai tin minte toate episoadele din sezonul 1, parca era si un tip care a mers apoi la Arena leilor.

Sef(i) sub acoperire sezon nou

Sezonul doi din Sef sub acoperire va incepe de marti, adica fix peste o saptamana, daca zicem ca luni deja a trecut. Promit sa ma uit, desi eu si televizorul suntem putin certati, nu mai locuim in aceiasi camera. Nu e niciun bai, mut pana la urma unul in dormitor – desi cica nu se recomanda, dar eu nu ma pot uita la televizor decat din pat! – poate asa reusesc sa fac cate un review pentru fiecare episod. Ei spun ca totul e pe bune, eu am dubii si am sa fiu atent la toate detaliile.

Sa schimbi fotoliul de director pe salopeta de angajat la munca de jos, asta da provocare. Nu stiu ce sefi o sa ne dea de data asta, in prima parte am scapat-o pe aia cu pizza, am vazut doar doua parca, cea cu gunoierii si cea cu firma de curierat. Mi se pare interesant ca afli si de unde au pornit unii, de la 3 pizza la Presto pizza e o cale destul de lunga – sau scurta, depinde cum privesti lucrurile.

Hai sa vedem ce ne-au pregatit astia de la Pro TV si ce sefi sub acoperire vor fi in sezonul doi, ma astept ca acum sa fie mai bine fata de primul sezon, pentru ca au deja experienta. Sunt cu ochii pe voi prieteni, va asteapta cel mai avizat critic. Iar voi puteti comenta aici pe site, de parere aveti de emisiune, ce va place si ce nu.