Cand am auzit prima data de seriale turcesti am zis ca sunt o prostie, inxa dupa ce sotia a reusit sa ma convinca sa ma uit la Canan, am zis ca nu e chiar asa. Dar despre acel serial o sa vorbim alta data, acum e timpul sa vedem ce se intampla in serialul turcesc Puterea Destinului, difuzat la Acasa TV si la Pro Tv. Actiunea filmului se petrece in zilele noastre, deci am vrut inca d ela inceput sa subliniez faptul ca este un act de curaj sa prezinti o astfel de situatie, in Turcia.

Puterea Destinului – serial turcesc online

Povestea tinerei Sila este impresionanta, iar serialul mi se pare realizat mult mai bine decat oricare alt serial romanesc, deci merita apreciat si din acest punct de vedere. Ce mi se pare putin deplasat este viteza cu care se desfasoara evenimentele, parca prea multe intr-o singura zi. Sila vine sa-si infrunte destimnul in satul unde traiesc parintii ei naturali, este rapita si obligata sa se casatoreasca cu frumosul Boran, seful de clan din regiune. Acesta nu stie ca Sila – care chiar seamana cu ceea ce intelegem noi in romaneste – Puterea destinului – este obligata sa faca nunta, mai ales ca si prima sa sotie, inca mai este prezenta in inima sa.

Pentru a salva viata surorii sale, casatorita cu fratele eroinei, este nevoit sa joace acest teatru, chinuind de fapt pe toata lumea. Ca sa fie mai dramatic, Sila ramane orfana, parintii ei mor intr-un accident de masina. Daca vrei sa vezi cum vor invinge Sila si Boran destinul poti urmari pe portalul Cinema 24h online serialul cu titrare in limba romana.

Puterea destinului

Puterea Destinului – serial turcesc online