Stiu ca deja ati prins drag de noul serial online Puterea Destinului, difuzat acum pe Acasa TV si in reluare la Pro TV. Noi asa cum v-ati obisnuit deja vrem sa fim cat mai aproape de cititorii nostri, de aceea vom incerca sa postam intreg serialul Puterea Destinului online, mai ales ca de exemplu aseara, la firma noastra de cablu serialul a fost difuzat cu zeci de intreruperi. El poate fi urmarit pe YouTube insa fara subtitrare in limba romana. Iata si motivul pentru care am decis sa avem o pagina speciala pe facebook, in afara de cea cu care v0ati obisnuit eCinema!

Vrei sa stii ce se va intampla cu Boran si cu sotia sa Sila, sau daca parintii si intreaga comuitate va fi schimbata de seful de clan? Puterea Destinului nu poate fi oprita, pana la urma ati vazut ca planul se poate schimba de dimineata si pana seara, acum Boran era de acord sa mearga cu sotia la Istambul, acum apar ziaristii, iar schimbare de plan.

Ce se va intampla cu averea fara margini a frumoasei Sila, va reusi ea oare sa ramana stapana pe mostenirea parintilor ei? Daca vei urmari serialul online Puterea Destinului vei afl araspunsul la aceste intrebari, vei putea revedea episoadele care te intereseaza si pe langa asta, vei putea discuta cu alti fani ai serialelor turcesti! Vom scrie si pe site-ul dedicat actorilor, Actori.Info despre cele doua personaje principale, caci si ele au o poveste interesanta, car emerita stiuta. Asa cum am mai spus, rar gasesti un serial de tipul telenovelelor care sa merite vazut, va reamintesc doar de Cannan – nu am pierdut niciun episod!

serial - puterea destinului

Puterea Destinului – serial online subtitrat in romana