Deja avem peste 5.000 de romani care au indragit serialul Puterea Destinului si vor sa stie ce se va intampla cu Boran si cu iubita sa Sila. Mai ales ca in episodul de azi au vazut ca a fost rapita de varul lui Boran. Ei bine stati fara grija, Sila va fi salvata si se va stabili in orasul condus de sotul ei. Va trece prin multe, insa va naste pana la urma un copil ce va fi recunoscut si de socrul ei. Pentru familia ei insa va urma o perioada grea, vor fi marginalizati in sat, nimeni nu va vorbi cu ei, mai pe scurt va fi greu.

Va recomandam sa nu scapati niciun episod incepand de azi si pana vineri, vor urma evenimente spectaculoase, Boran si Sila vor trece prin incercari grele, dar mai avem pana la final in episodul 79. Va scapa Sila de Cihan sau nu, iar prietenul ei Emre va reusi sa mearga? Iata ce veti vedea saptamana asta la Acasa TV daca veti urmari serialul Puterea Destinului! Iar daca vreti sa fiti aproape de noi, un like pe facebook si din cand in cand cate un mesaj!

Am vrea sa stim daca va place un anumit persoanaj, eu personal as da premiul Oscar mamei lui Sila, joaca perfect – parca ar fi mama ei adevarata si in viata. Va reamintim ca desi personajele sunt fictive, actiunea este inspirata din evenimente reale din zilele noastre. Orasul Mardin exista la fel cum exista si orasul Midyat, iar ca sa stiti – sunt destul de marisoare, au peste 60 de mii de locuitori!

Puterea-destinului

Puterea Destinului – episodul de azi