Stiu ca ti-a placut serialul Pitici de vara si l-ai tot cautat online, mai ales ca cei de la National TV au cam uitat sa intrebe si telespectatorii ce si-ar dori sa revada. Recunoastem ca si noi am cam uita sa va aducem la cunoastinta ce se mai aude cu serialul Pitici de vara, mai ales ca si noua ne plac comediile. Am reusit sa vad pana la urma toate episoadele serialului Pitici de vara, le-am inregistrat pe DVD si acum ori de cate ori am de gand sa rad copios, deschid player-ul si ma uit, mai ales ca pe plasma de 80 de centimetri se vede beton!

Miki Amilcar in rolul lui Piticu ma face sa rad cu lacrimi, ori de cate ori ma uit la serialul Pitici de vara – are o mutra de oltean sadea, cu statura lui impunatoare dar neindemanatic, parca te uiti la Stan si Bran. Cici Caraman ii da magistral replica, completand parca cuplul Romica Tociu si Cornel Palade. Si numele de scena este ales parca pe masura, Mia Clont – asta imi aduce aminte de fosta prietena de familie Mia – habar nu mai am cum o chema – mutata la gradina cu pitici la cap, asta nu stia la 60 de ani sa foloseasca masina de spalat automata, spala la chiuveta – cu sapun de casa! Sau mergea de la casa din Ungaria – ce i-a venit sa se mute acolo nu stiu, pana la Arad – cu trenul ca sa spele la nu stiu ce spalatorie! Nebunie curata, cred ca ar iesi un intreg serial cu Mia din Ungaria!

Daca vorbeam de Ungaria, poate ca stiti deja ca rolul pe care Carina Naghi il interpreteaza este al cochetei Isaura! Hai ca v-am (re)deschis pofta de comedie, nu-i asa?

Pitici de vara in reluare

Pitici de vara in reluare la National TV