Vrei sa revezi cele mai interesante episoade din serialul Pitici de vara difuzat la National TV, cu Romica Tociu si Cornel Palade? Stii ca noi avem in plan sa postam in curand pe un server special, in mod legal toate serialele online indragite de voi. Singura problema ar fi sa stim care sunt acelea. Daca se numara si productia Pitici de vara, atunci cu siguranta ca va figura in lista noastra de prioritati.

Sorin Medeleni

Distributia serialului Pitici de vara este urmatoarea: Cornel Palade in rolul principal, Romica Tociu in rolul principal secund, iar in restul rolurilor nu mai stim cine joaca. Asta pentru ca toata informatia d epe internet legata de distributia din Pitici de vara e lipsa la apel. Nici macar pe youtube nu gasesti mare lucru, nu mai zic de poze din serial.

Ce stim este ca Miki Amilcar joaca rolul lui Piticu, ala micu, adica de fapt ala mare, mai prostut si care e paton la carciuma. Cici Caraman este Mia Clont, magistal rol si drept sa spun chiar se potriveste personajului ca o manusa. Daca mai vrei sa stiti cine joaca, uite hai sa fim totusi mai darnici decat altii, Sorin Medeleni este Polat, iar Carina Naghi este Isaura, nu sclava, ci evident colega lui Cornel Palade si Romiva Tociu in comedia Pitici de vara.

Sorin Medeleni este si el nascut in 1952, la fel ca si Cornel, este evident actor de teatru. O galerie foto va fi plasata in curand pentru iubitorii comediei, pana atunci am vrea sa stim ce parere aveti despre proiectul nostru, daca ne sustineti si sunteti alaturi de noi.

Unde gasim informatii despre restul actorilor, daca nici despre cei doi mari comici nu gasim? Porobabil ca nu se cauta? Poate sa mergem noi si sa le luam un interviu si sa va spunem secretele tinute atat de adanc in cuferele cinematografiei si televiziunii din Romania? Numai voi decideti ce vom face!