Nu credeam ca voi urmari cu atata pasiune un serial turcesc pe aceasta tema, dar serialul Petale de singuratate a inceput sa ma fascineze. Povestea celor cinci fete de la orfelinat a devenit din ce in ce mai complicata, Eylül trece de la fericire la deznadejde, in timp ce tatal ei vitreg reuseste de fiecare data sa o pacaleasca pe mama ei. Se va afla adevarul pana la final? Urmariti serialul Petale de singuratate pana la ultimul episod si veti afla.

Petale de singuratate – ultimul episod online

Dintre toate fetele de la orfelinat, se pare ca Songül a inceput sa aiba noroc, cel putin in dragoste. Songül Celen este cea mai puternica dintre fete, iar acum ai descoperit ca intre ea si Güney poate exista dragoste cu adevarat. Va rezista iubirea lor pana la final? Gestul facut de Güney a fost din inima sau se preface ca sa o impresioneze pe Songül si sa o faca sa cedeze? Dar Cemre isi va gasi linistea? Va avea ea parte de iubire si va ajunge sa scape de ura din partea fostei ei prietene Defne?

Eylül va scapa de tatal ei vitreg, infiltrat acum in familia lui Kader? Dar ea [ Kader ] va realiza ca mama ei nu i oiubeste si ca o manipuleaza? Multe lucruri se vor dezvalui in episoadele ce urmeaza, insa doar ultimul episod din Petale de singuratate va arata deznodamantul acestor vieti, destinele lor vor fi in permanenta schimbare, chiar daca uneori ti se pare ca nimi nu se mai poate intampla. Dar Feride si Toprak se vor casatori sau nu? V-am trezit interesul, nu-i asa?

Petale de singuratate

Petale de singuratate – ultimul episod online