Cred ca cel mai mult sunteti curiosi ce se va intampla cu Patty Williams si Emily Peterson din serialul Tanar si Nelinistit, asa ca o sa va dam noi cateva detalii de care aveti nevoie. Patty Williams o sa-l ajute pe Adam Newman sa scape din spital, apoi acesta va dispare o vreme din serial, o sa reapara cu alta fata, in urma unei operatii estetice. O sa avem timp sa vorbim dspre el. Revenind la Patty Williams si Emily Peterson, ei bine iata ca faptul ca sora lui Paul Williams tinea un jurnal il va ajuta pe Jack sa afle adevarul, altfel cu siguranta Emily Peterson ar fi ramas pe veci internata la nebuni!

O sa vedeti cat de mult va reusi Patty Williams sa-i duca pe toti de nas, va lua locul inca odata doctoritei, deci va fi plin de surprize serialul Tanar si nelinistit. Evident nunta ei cu Jack va fi revocata, casatoria anulata! Insa asta va insemna ca cel putinpana azi, Jack Abbott va fi necaatorit, pe cand rivalul sau Victor Neeman va avea parte de multa iubire, casatorindu-se cu nimeni alta decat fosta sotie a celor doi fii ai sai, Sharon! Ashley se vamarita cu Tucker McCall, iar Victor in 2013 – adica peste trei ani caci noi vedem acum actiunea din 2010, se va recasatori evident cu cine altcineva decat Nikki, care din nefericire va fi si foarte bolnava! In acest moment cei doi sunt casatoriti, sa vedem ce le mai trece prin cap scenaristilor!

Fiti pregatiti pentru fantome, incep sa para in serialul Tanar si Nelinistit, ba in viata lui Victor Newman ba in cea a altor personaje! Se pare ca-i plac mult prodicatorului!

Emily Peterson

Patty Williams si Emily Peterson