Primul serial muzical romanesc, Pariu cu viaţa, este de fapt o poveste de dragoste, intre doi adolescenti care pe langa faptul ca se iubesc, au o dragoste aparte pentru muzica. Cei doi protagonisti sun elevi in ultimul an la Colegiul National de Arte din Bucuresti, deci este povestea a doi tineri obisnuiti, care se izbesc zilnic de probleme reale, asemnea multora dintre adolescentii de astazi.

Pariu cu viata

Actori indragiti precum Adela Popescu, Diana Dumitrescu, Alina Eremia sau Andrei Ştefan fac din acest serial unul de exceptie, cel putin daca facem comparatie cu ce s-a mai facut in ultimii ani in Romania.

Drama incepe atunci cand Ioana descopera ca  a fost subiectul unui pariu pe care Andrei l-a pus cu prietenul lui, Cristi – interpretat de Raphael Tudor. Astfel de intamplari sunt des intalnite in viata reala, ca rezultat al imatutitatii tinerilor in materie de sentimente profunde.

 Ioana gaseste refugiu in muzica, iar impreuna cu 20 de elevi talentati alcatuiesc trupa pop-rock “La-La Band”, condusa de profesoara Raluca interpretata cu maestrie de Adela Popescu.

Intriga devine mai interesanta in momentul in care Mara si Sandu Anghel realizeaza ca in urma cu 17 ani, la maternitate, le-a fost schimbat copilul in timpul unui incendiu care a devastat spitalul. Va lasam sa descoperiti mai multe citind regulat recenziile serialului, dar mai ales va invitam sa urmariti serialul Pariu cu viaţa online.

Si nu uitai inca un amanunt, acum puteti vota serialul online preferat! Sau sa propuneti voi un serial despre care vreti sa stiti mai multe, sau chiar depsre viata necunoscuta puplicului a unuia din actorii vostri indragiti!