Nikki Newman este fosta sotie a lui Victor Newman, momentan este din nou Reed ( stuf sau trestie), numele ei de domnisoara. Si tot momentan se iubeste nebuneste cu criminalul David Chow, care pe parcursul catorva episoade va demonstra cine este, insa momentan este cavalerul pe cal alb, care-i face capul mare lui Nikki.

Nikki Newman

Si chiar daca se va casatori cu David Chow, penru a demonstra tuturor ce femeie deosebita si iubita este ea, nu va fi ultima ei casatorie, va urma un tinerel. Probabil ca asa vrea regizorul, daca Victor Newman se casatoreste cu prietena Victoriei, de ce nu ar face asa si Nikki?

Viitorul ei sot va fi nimeni altul decat Deacon Sharpe, mai cunoscut din The Bold and the Beautiful decat din Tanar si Nelinistit (ca de altfel majoritatea personajelor din Y&R au jucat in B&B), insa pana atunci mai este.

Numele real a lui David Chow este Angelo Sarafini, un crimnal platit care-si demonstreaza uratenia sufleteasca incetul cu incetul. Mai tineti minte ce “baiat bun” parea cand a venit sa-si caute dreptatea in legatura cu fosta sotie?

Revenind la Nikki Reed, cel putin pana in prezent (episoadele turnate pana in 2012) nu se mai recasatoreste cu Victor. Insa chiar daca va descoperi cu greu greseala de a se lasa pe mana lui David, va divorta, acesta o va otravi cu morfina, insa va scapa si de data asta. Iar asociatul mafiot a lui David va aranja ca acesta sa moara intr-un accident de masina! Interesant nu credeti?

In accidentul in  care piere David, va muri si sotia mai tinerica si frumusica a lui Victor, Sabrina, alta “poama” buna din serial. Si uite asa ramane Nikki iarasi vaduva si singurica.

In timp ce se va stradui sa il convinga pe Victor sa o iubeasca din nou, acesta dispare din serial iar blondina Nikki se indragosteste de Paul, ba chiar accepta propunera lui in casatorie, dar iarasi surpriza, in noaptea ce precede nunta, fuge din oras! Iar Victor traieste iar o idila cu Ashley. Suna cunoscut deja!