Am decis de curand sa ma uit iar la Antena 1, pentru ca multe dintre emisunile mele preferate s-au mutat de la Pro TV la Antena 1. Asa am ajuns sa ma uit la cateva din emisiunile de joi prezentate de Dan Negru – Next Star. Am ramas profund impresionat de prestatia copiilor, dar si de cea a juriului. Juriul format din Maria Cârneci, Pepe, Vasile Muraru, Connect-R si Lora se comporta exemplar, facand sa nu fie chiar asa e grea infrangerea, caci de fiecare data exista doar un singur castigator, iar copii sunt minunati, pun suflet in ceea ce fac si mai ales au o naturalete pe care ar fimulti artisti invidiosi cdaca s-ar uita in fiecare joi la emisiunea Next Star.

Acest articol este dedicat special fanilor nostri de pe FaceBook care se uita si ei la Next Star, scopul fiind acela de a comenta fiecare editie, de a sustine anumiti concurenti si de a ne lauda cu talentele noastre prezente la Next Star. Ai gasit articolul? Foarte bine, posteaza-l pe FaceBook pe pagina ta, in grupurile in care activezi si cere parerea prietenilor despre emisiune sau despre un anumit concurent.

Nu uitati ca site-ul Seriale Online cauta moderatori, colaboratori si de ce nu – ADMINISTRATOR! Poti fi chiar tu unul dintre ei!

Next star Antena 1

Next Star la Antena 1 cu Dan Negru